Marker

De Groeispiegel

Organisatieadvies en training voor het MKB

Je onderneming laten groeien, dat is typisch een voorbeeld van “makkelijker gezegd dan gedaan”. Groeien gaat helaas niet vanzelf. Wij zien veel ondernemingen die groeipijnen ervaren die uitmonden in gedoe, met als gevolg stagnatie en teruggang van groei. De Groeispiegel houdt bedrijven een spiegel voor en helpt hen om de groeipijnen te signaleren en de oorzaken hiervan pijnen aan te pakken, om zo gedoe de deur te wijzen en verborgen potentieel optimaal te benutten.

De groeispiegel is er voor:

  • Ondernemers die meer uit hun bedrijf en mensen willen halen.
  • Ondernemers die met hun bedrijf sneller willen groeien.
  • Ondernemers die ideeën niet in de kast willen laten liggen, maar deze aan willen pakken.
  • Ondernemers die graag zouden willen dat hun medewerkers meer eigenaarschap zouden tonen.

Kortom, voor ondernemers die meer aan hun bedrijf dan in hun bedrijf willen werken

Zoek jij naar de juiste aanpak en de juiste mechanismes specifiek voor jouw organisatie? Dan ben je bij De Groeispiegel aan het juiste adres.

Bedrijven zitten op goud. Op het verborgen potentieel van hun mensen. Als je niet weet hoe je dit potentieel benut, blijft het verborgen. De Groeispiegel helpt je hierbij en lost de groeipijnen van jouw organisatie op.

Na het werken met De Groeispiegel benutten organisaties hun potentieel beter, zijn medewerkers meer betrokken en bevlogen, en is er ruimte om te groeien. De Groeispiegel stopt niet bij advies, maar helpt, begeleidt en implementeert mee. We laten pas los als onze klanten zelf door kunnen. Door middel van de praktische oplossingen en handvatten die De Groeispiegel organisaties geeft, hebben zij vervolgens zelf de sleutels in handen om verdere blokkades op te sporen en stagnatie te voorkomen.

Over Moniek

Moniek is eigenaar van De Groeispiegel en werkt als organisatieadviseur en trainer voor het midden- en kleinbedrijf. Al sinds haar studie Management Economics & Law is zij gefascineerd door het MKB, de motor van de Nederlandse economie. Zij wil daar impact maken door ondernemers te helpen het beste uit hun mensen te halen en zo te zorgen voor werkplezier voor iedereen (zowel ondernemer als medewerkers).

Moniek heeft inmiddels honderden MKB-bedrijven van binnen gezien en kent de mechanismes die zorgen voor groei of stagnatie. Deze kennis en ervaring zet zij sinds 2014 in bij haar eigen bedrijf De Groeispiegel. Zij begeleidt ondernemers en directieteams van MKB-ondernemingen bij het opsporen van groeipijnen die zij ervaren en geeft advies hoe dit op te lossen. Samen met de ondernemers stippelt zij een plan uit om de groeipijnen aan te pakken en gedoe in de organisatie op te lossen.

Moniek treedt op als klankbord en sparringpartner voor de directie, maar biedt waar nodig ook hulp bij de implementatie. Zij werkt persoonlijk en betrokken. Klanten zeggen wel eens dat de begeleiding van Moniek laagdrempelig is, dat ze weet wat er speelt binnen de organisatie en dat het net lijkt of ze er onderdeel van is. Naast advisering en begeleiding van implementatietrajecten, geeft Moniek training op het gebied van teamontwikkeling, inzicht in gedrag en ontwikkeling van talenten. Moniek is gecertificeerd voor diverse DISC en drijfveren instrumenten.

Start e-mailcontact